top of page

Zhineng Qigong

dagtraining

zondag 26 februari 2023

Qigong_05.jpg
Zhineng Qigong is een eenvoudige en tegelijk krachtige manier om het zelfhelend vermogen van jouw lichaam sterker en actiever te maken. Door Zhineng Qigong te beoefenen word je vitaler op alle vlakken en ontwikkel je meer wijsheid. [meer lezen]

Tijdens deze dagtraining Zhineng Qigong zullen de basisbegrippen uit Zhineng Qigong uitgebreid aan bod zullen komen: opbouwen Qiveld, werken met Qi, werken met intentie, acupunctuurpunten, meridianen, dantian. Je leert en/of verdiept de Lift Qi Up Pour Qi Down methode en de La Qi methode met aandacht voor alle kleine details.

Als je nog geen ervaring hebt met Zhineng Qigong, dan krijg je met deze dagtraining een sterke basis en achteraf ben je in staat om de oefeningen thuis verder te zetten.

Als je al ervaring hebt met Zhineng Qigong dan is deze dagtraining een ideaal moment om je basiskennis op te frissen en de uitvoering van de oefeningen te verfijnen en meer verdieping te brengen in je practice. 

Deze dagtraining gaat door op
· zondag 26 februari 2023 van 10 tot 17u.

Locatie
· Orion centrum, zaal Bellatrix - Lepelstraat 200, Lommel

Stuur me een bericht via mail@tanjavanbeek.be als jij er graag bij bent. Ook je vragen over deze workshop/dagtraining beantwoord ik graag.

Het deelnamebedrag is €125.

Van harte welkom!
Lieve groeten,
Tanja

Qigong_26.jpg
bottom of page