top of page
inspiratiemiddag 20 november - flyer FB.jpg

Met bewustwording als rode draad bezorg ik jou samen met Maarten Beyen, Ester van Winkel, Sonja Palmans, Veerle Peeters, Tanja Kuppens en Katrien Magelinckx met veel liefde een namiddag boordevol inspiratie. Dat doen we elk vanuit onze eigen expertise en ervaring.


Ik, Tanja Van Beek, ben naturopaat, massagetherapeut, counselor en Zhineng Qigong teacher. Ik heb een grote passie voor bewust, waarachtig en natuurlijk leven en draag dat met veel liefde uit in de wereld.

Maarten Beyen is naast zaakvoerder van Bioshop Klimop ook coach voor gezondheidsbegeleiding en in zijn praktijk biedt hij voedings- en gezondheidsadvies, (diepte)massage, lifecoaching en kindercoaching aan. Maarten bezit ook veel kennis van de Germaanse Geneeskunde.

Tanja Kuppens geeft Qigong in het bos op maandagvoormiddag en gaat dat uitbreiden. En om de 14 dagen organiseer ik samen met haar familie-Qigong op woensdagnamiddag. Daarnaast is Tanja meester in de ruimtelijke kunst en wil ze als levenskunstenaar actief mensen ondersteunen en inspireren.

 

Via Yogapelt laat Ester van Winkel, samen met Sonja Palmans, anderen met veel liefde kennismaken met de kracht van (Ashtanga) yoga en alles wat zij in de afgelopen jaren geleerd en ervaren heeft.

 

Veerle Peeters is in de ban van zwangerschap, geboorte en kersverse gezinnen. Ze bereidt ouders zowel mentaal als fysiek bewust voor op nieuw leven in de brede zin van het woord.Ze doet dit als doula en via HypnoBirthing® zwangerschapscursus, borstvoedingsbegeleiding, draagconsulten en de Body Ready Method™. Op haar website lees je er alles over.

Katrien Magelinckx is een NGS-sportmasseur. Daarnaast speelt "expressie" een belangrijke rol in haar leven. Als B-One wortelwerker in opleiding gaat ze samen met jou op zoek naar wat er 'op jouw weg' of beter 'in de weg' ligt om te zijn wie je in werkelijkheid bent.

PRAKTISCH

  • zondag 20 november

  • 13u30 - 17u

  • Zaal Pax, Grote Heide

  • meebrengen: (yoga)matje, kussen, dekentje, water

  • draag comfortabele kledij waarin je je makkelijk kan bewegen

  • inschrijven via mail@tanjavanbeek.be

  • €10pp

 

 

Van harte welkom!

bottom of page