top of page
watercolor-2682009.png
DURVEN DROMEN

Het is mijn droom om jou en iedereen die ik in mijn gezondheidspraktijk mag ontmoeten zoveel mogelijk tools in handen te geven die nodig zijn om de eigen gezondheid, in de ruimste zin van het woord, te verbeteren en te behouden.

Gezondheid is een ruim begrip.

Onze fysieke gezondheid krijgt wellicht het meeste aandacht, maar ik ben blij dat er ook steeds meer ruimte ontstaat voor onze emotionele, mentale en spirituele gezondheid.

Droom jij ervan je gezondheid, op welk vlak dan ook, te verbeteren?
En zou je daar wat hulp bij kunnen gebruiken?

Ik ben er graag voor je!
Vitale groeten,
Tanja
Als naturopaat, Zhengti Therapist en Qigong teacher bied ik complementaire ondersteuning, behandeling & advies vanuit een holistische visie zodat jij gezond(er), energiek(er) en gelukkig(er) door het leven kan gaan.

'Complementair' betekent: aanvullend en afgestemd op jouw reguliere begeleiding & behandelingen. Zo ben jij verzekerd van de beste zorg zonder tegenstrijdigheden.

'Holistisch' wil zeggen dat ik niet alleen naar de klachten kijk, maar naar jou als hele persoon met een eigen levensstijl & leefomgeving.

Mijn motto: "Met goede (zelf)zorg en door vrijuit jezelf te zijn, in plaats van te zijn zoals - je denkt dat - anderen van je verwachten creëer je meer ruimte voor vitaliteit, creativiteit, speelsheid, echtheid, wezenlijkheid, blijheid, geluk, intimiteit, enz..."

Qigong_45.jpg
bottom of page