Lochterdijk 6

3910 Pelt

TANJA VAN BEEK

gezondheidstherapeut

levensstijlcoach

mail@tanjavanbeek.be

+32 (0)486 714 491

+32 (0)11 941 088

© 2019 Tanja Van Beek - Rauw Leven

[privacyverklaring - disclaimer]

 

RECEPT: appelsienconfituur

23.07.2017

 

[ingrediënten]

#1kg geschilde appelsienen, in blokjes gesneden

#sap van 3 appelsienen

#sap van 2 citroenen

#schil van 1/2 appelsien in fijne reepjes gesneden

#140g kokosbloesemsuiker

#1 zakje (32g) geleermiddel*

 

 

[howto]

Doe alle ingrediënten, behalve de appelsienschil en het geleermiddel, in een grote pot.

Breng aan de kook, zet een deksel op de pot en laat ruim 10 minuten sudderen op een lager vuurtje. Als je niet graag stukjes hebt dan zet je nu even de mixer in de moes.
Doe er vervolgens de appelsienschil bij, breng opnieuw aan de kook en laat 10 tot 15 minuten sudderen.

 

Voeg al roerend het geleermiddel toe en laat al roerend 3 minuutjes doorkoken.

 

Schep de confituur in gesteriliseerde bokaaltjes, deksel erop en ondersteboven zetten. Na afkoelen best op een koele plaats bewaren.

 

 

*ingrediënten Biovegan geleermiddel: aardappelzetmeel, pijlwortelmeel, agar agar & pectine

delen op Facebook
delen op Twitter
Please reload

recepten

RECEPT: Café Noir Koffietaart

25.01.2019

1/10
Please reload

archief
Please reload

sociale media
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon