Lochterdijk 6

3910 Pelt

TANJA VAN BEEK

gezondheidstherapeut

levensstijlcoach

mail@tanjavanbeek.be

+32 (0)486 714 491

+32 (0)11 941 088

© 2019 Tanja Van Beek - Rauw Leven

[privacyverklaring - disclaimer]

 

RECEPT: raw vegan aardbeientaart

28.05.2018

 

[materiaal]

# een grote vruchtentaartvorm (zie afbeelding onderaan), maar je kan ook een andere vorm gebruiken → altijd bakpapier op de bodem leggen zodat je de taart er makkelijk kan uithalen!

# keukenmachine

# blender
# s
patel
 

[taartbodem]
# 1,5 cup gedroogde vijgen
# 1,5 cup ontpitte dadels
# 0,5tl vanillepoeder

 

howto → alles fijnmalen in de keukenmachine tot er een 'deeg'bal ontstaat, een beetje kokosrasp op het bakpapier strooien voor je met natte vingers het 'deeg' aandrukt op het bakpapier in de bakvorm en dan in de koelkast plaatsen

 

[mangopudding]
# 2 grote mango's
# 2/3 cup gedroogde kokosrasp
# 1el vers citroensap

 

howto → alles in de blender tot de pudding de consistentie heeft waar je blij mee bent, weet dat hij nog een beetje opstijft in de koelkast ...


[topping]
# ongeveer 500g aardbeien

 


Haal de bodem voorzichtig uit de vorm, ik leg er een taartbord op en draai de taart dan om op het bord. Vul de taartbodem met de mangopudding en bedek de vulling met de aardbeitjes ... om het helemaal af te maken kan je er nog een eetlepel kokosrasp of chocoladerasp over sprenkelen ... zet een uurtje of twee in de koelkast zodat de mangopudding nog wat kan opstijven.

Stuur me zeker een foto als je de taart maakt en laat me weten wat je ervan vindt ... ❤

 

 

delen op Facebook
delen op Twitter
Please reload

recepten

RECEPT: Café Noir Koffietaart

25.01.2019

1/10
Please reload

archief
Please reload

sociale media
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon