Lochterdijk 6

3910 Pelt

TANJA VAN BEEK

gezondheidstherapeut

levensstijlcoach

mail@tanjavanbeek.be

+32 (0)486 714 491

+32 (0)11 941 088

© 2019 Tanja Van Beek - Rauw Leven

[privacyverklaring - disclaimer]

 

RECEPT: walnoot-marsepeintaart

07.05.2017

[voor een spring- of taartvorm met een diameter van +/-18cm]

 

[ingrediënten]

 

Taartbodem

- 1 cup walnoten (of vijgen)
- 1 cup dadels
- 1 tl vanillepoeder

 

Marsepein

- 2 cups amandelmeel
- 4 el ahornsiroop
- 1 tl rozenwater

 

Afwerking

→ versier met enkele (stukjes fijngehakte) walnoten (of vijgen)

 

 

[howto - taartbodem]

Doe alle ingrediënten in de keukenmachine om ze fijn te hakken en te mengen. Klem bakpapier op de bodem van je springvorm en maak een platte taartbodem. Goed aanduwen zodat je een stevige ‘korst’ krijgt.

Zet even in de koelkast terwijl je de marsepein maakt.

 

[howto - marsepein]

Doe alle ingrediënten in een mengkom en kneed ze door elkaar met je handen.

Verdeel gelijkmatig over de taartbodem en versier met enkele (stukjes fijngehakte) walnoten (of vijgen).

 

Deze taart kan je meteen eten.

Afgedekt met folie of bijenwasdoek bewaart hij nog minstens 5 dagen in de koelkast.

 

[het marsepeinrecept is van Rose van thankyourbody.com]

 

 

delen op Facebook
delen op Twitter
Please reload

recepten

RECEPT: Café Noir Koffietaart

25.01.2019

1/10
Please reload

archief
Please reload

sociale media
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon