DURVEN DROMEN


Het is mijn droom om jou en iedereen die ik in mijn gezondheidspraktijk mag ontmoeten zoveel mogelijk tools in handen te geven die nodig zijn om de eigen gezondheid, in de ruimste zin van het woord, te verbeteren en te behouden.


Gezondheid is een ruim begrip.


Onze fysieke gezondheid krijgt wellicht het meeste aandacht, maar ik ben blij dat er ook steeds meer ruimte ontstaat voor onze emotionele, mentale en spirituele gezondheid.

Droom jij ervan je gezondheid, op welk vlak dan ook, te verbeteren?
En zou je daar wat hulp bij kunnen gebruiken?


Ik ben er graag voor je!
Vitale groeten,
Tanja

MANUELE

THERAPIE

MASSAGE

relaxatiemassage

dieptemassage

energetisch lichaamswerk

MANUELE

LYMFEDRAINAGE

VODDER METHODE

oedeem afvoeren

weerstand verhogen

stressniveau verlagen

Ik bied complementaire ondersteuning, behandeling & advies vanuit een natuurgeneeskundige visie zodat jij gezond(er), energiek(er) en gelukkig(er) door het leven kan gaan.

Dat doe ik met een holistische visie, dwz dat ik niet alleen naar de klachten kijk, maar naar jou als hele persoon met een eigen levensstijl & leefomgeving.

Ik ben o.a. geschoold in de natuurgeneeskunde, volgde daarvoor een vierjarige opleiding aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg.

De begeleiding die ik bied is complementair, dwz aanvullend en afgestemd op jouw reguliere begeleiding & behandelingen. Zo ben jij verzekerd van de beste zorg zonder tegenstrijdigheden.

Mijn motto: "Met goede (zelf)zorg en door vrijuit jezelf te zijn, in plaats van te zijn zoals - je denkt dat - anderen van je verwachten creëer je meer ruimte voor vitaliteit, creativiteit, speelsheid, echtheid, wezenlijkheid, blijheid, geluk, intimiteit, enz..."

interactieve

VOORDRACHT

Lochterdijk 6

3910 Pelt

TANJA VAN BEEK

mail@tanjavanbeek.be

+32 (0)11 941 088

© 2021 Tanja Van Beek - Rauw Leven

[privacyverklaring - disclaimer]

 

Bewustzijnsweekend - Leven in Liefde | logies mogelijk | 1 & 2 mei 2021

Go to link