top of page
Hand Massage

Massagetherapie

De huid is ons grootste orgaan en via de huid kunnen we zowel onze fysieke gezondheid als ons emotioneel, mentaal en spiritueel welbevinden positief beïnvloeden.

praktijk_22.JPG

Lichaamsgerichte energetische therapie

Energetisch lichaamswerk is gericht op het in balans brengen van de levensenergie in en rond het lichaam. Elke cel in ons lichaam is doordrongen van deze levensenergie of bio-energie.
 
Als mensen in contact komen met elkaar, vindt er ook altijd, veelal onbewust, uitwisseling van levensenergie plaats. Ik ontdekte al heel jong dat ik bewust kon omgaan met deze uitwisseling en heb me er de laatste 20 jaar op toegelegd om dat ook therapeutisch in te zetten.
 
Het is de eerste keuze manuele therapie voor hooggevoelige cliënten of voor cliënten die een erg verzwakt immuunsysteem hebben.

Therapeutische oliemassage

Een therapeutische oliemassage heeft als belangrijkste doel het ontspannen van lichaam en geest.

Jezelf regelmatig laten masseren brengt je (meer) in verbinding met je lichaam, verlaagt je stressniveau, heeft een positieve invloed op de kwaliteit van je slaap en versterkt je fysieke, mentale & emotionele weerbaarheid.
 
Een relaxatiemassage is een rustpunt in je (drukke) leven en een moment van volledige aandacht voor jezelf.
praktijk_36.JPG
IMG_1371_bewerkt_bewerkt.jpg

Podosegmentale reflexologie

Het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voet.

Podosegmentale reflexologie is een voetmassage met een krachtige en diepgaande werking op heel het lichaam. Het is massagetherapie waarbij druk wordt uitgeoefend op de verschillende reflexgebieden van de voet.

 

Iedere impuls op de segmenten van de voet wordt via de hersenen en het zenuwstelsel overgedragen op het betreffende orgaan. De werking is bijzonder intens en er treden meteen fysieke veranderingen op.

Door het ontstaan van een betere doorbloeding is er een betere aanvoer van voedingsstoffen, warmte en zuurstof en tegelijk ook een verbeterde afvoer van afvalstoffen. Daardoor verdwijnen of verminderen je klachten.

Oorkaarstherapie

Oorkaarstherapie wordt altijd gecombineerd met manuele lymfedrainage van hals, nek, hoofd en schouders en is gericht op het teweegbrengen van diepe ontspanning.

 

Diepe ontspanning, in combinatie met manuele lymfedrainage, stimuleert en ondersteunt het zelfhelend vermogen van je lichaam.

​Oorkaarsen zijn pijpachtige holle kaarsen uit katoen en bijenwas die bovenaan de gehoorgang worden aangezet. Een lichte onderdruk in de oorkaars zorgt, door het omgekeerd schoorsteeneffect, voor een licht zuigend effect.
 
Het geruis van de brandende kaars met bijhorende warmte werkt rustgevend en heeft een gunstige invloed op aan het oor gerelateerde klachten.

Voor jouw welzijn en veiligheid gebruik ik oorkaarsen van BIOSUN met een veiligheidsfilter en brandmarkering.

praktijk_61.JPG
bottom of page