top of page

ZHINENG QIGONG
oefenlessen

Meditatie in beweging.

Lichaam & geest versterken

met langzame, zachte bewegingen.

Qigong_26.jpg
Zhineng Qigong is onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en zou je ook wel meditatie in beweging kunnen noemen. Met langzame, zachte bewegingen en het verenigen van onze aandacht met de beweging, komt de geest in een diepe kalme, ontspannen staat en versterken we onze lichaams-Qi of het hele energetische systeem van ons lichaam. Zhineng Qigong beoefenen heeft dus een positieve uitwerking op het lichaam én op de geest.

Zhineng Qigong is een eenvoudige en tegelijk krachtige manier om het zelfhelend vermogen van jouw lichaam sterker en actiever te maken. Door Zhineng Qigong te beoefenen word je vitaler op alle vlakken en ontwikkel je meer wijsheid.

Je kan op elk moment aansluiten bij de lesreeksen: wekelijks op maandagnamiddag en tweewekelijkse lessen op woensdagavond en zondagvoormiddag. In 2023 kan je deelnemen aan de dagtraining Zhineng Qigong en aan de 5 vrijdagavonden waarin de 5 Yin organen en de daarbijhorende emoties en mentale activiteiten centraal staan en waarin ook een stukje Medical Qigong aan bod komt.
Programma 2023-2024
  • maandag - wekelijks bosbaden, outdoor, 13u30-15u​
  • woensdag - tweewekelijks, indoor, 19u30-21u
  • zondag - tweewekelijks bosbaden, outdoor,10u30-12u
​Programma voor ouders en kinderen 2022-2023
Diepe ontspanning, healing & transformatie | 2023 & 2024
Qigong weekend @ la ferme du Bois-le-Comte nabij Orval
Qigong_02.jpg
bottom of page