top of page
therapie

Counseling

Counseling, coaching en gesprekstherapie, al dan niet in combinatie met naturopathie en massagetherapie. Verandering en inzichten via gesprek.

walkers-907574.jpg

Wandelcoaching

Door samen de natuur in te gaan ontstaan er andere gesprekken dan in de praktijkruimte. De natuur brengt rust, geeft ons een wijder zicht en daardoor ontstaan er tijdens wandelcoaching unieke inzichten. Wandelcoaching biedt ruimte voor bezinning en zingeving.

Wandelcoaching brengt je in beweging, geeft meer zuurstof en zo ook meer (adem)ruimte, letterlijk en figuurlijk.

Wandelcoaching kan altijd aangepast worden aan jouw fysieke conditie. Het tempo en de afstand zijn ondergeschikt aan het zingevende aspect.

Tijdens wandelcaoching is er ook ruimte voor stilte.

Levensstijlcoaching

Levensstijlcoaching richt zich, door middel van gesprek en praktische ondersteuning, op de verandering van gewoontes die je gezondheid, vitaliteit en geluk niet (meer) ondersteunen.
 
Deze sessies zijn voor iedereen die vrijuit en ten volle zichzelf wil zijn. Met levensstijlcoaching wordt meer ruimte gecreëerd voor wezenlijkheid, blijheid, creativiteit, speelsheid, echtheid, geluk, intimiteit, vitaliteit, enz...

Levensstijlcoaching is altijd afgestemd op jouw persoonlijkheid en levensstijl. Er is geen vaste formule en soms is één sessie al voldoende om veranderingen te installeren.
praktijk_04.JPG
bottom of page