top of page

POTLUCK & LOVE

sharing food & love ♡

Mexicaanse Feast
De maandelijks Potluck & Love diners waren FANTASTISCH! Ik heb zo genoten van het samenzijn en al die lekkere gerechten, altijd met liefde bereid en gedeeld. Omdat de Potluck & Love diners in 2023 niet meer zullen plaatsvinden sluiten we deze reeks af met een feestelijk 'toetje' op Kerstavond. Niet op vrijdag dus, maar op zaterdag 24 december!

Iedereen brengt wat lekkers mee dat gedeeld kan worden met de groep. Op voorhand spreken we daar niets over af ... je brengt mee wat jij lekker vindt, bij voorkeur zelf gemaakt en minimaal een portie voor 2-3 personen. Als iedereen een dessertje meebrengt dan is er duidelijk nood aan zoet/troost, als iedereen soep meebrengt dan hebben we duidelijk nood aan warmte/heling. Zelden gebeurt het dat iedereen een zelfde soort gerecht meebrengt dus volg je inspiratie en weet dat het ALTIJD GOED is.

Nog 1 laatste keer POTLUCK & LOVE op zaterdag 24 december
- welkom vanaf 17u


Ik verwelkom je graag met een drankje en een klein ritueel om deze feestelijke avond mee te starten. Daarna ontdekken we wat er allemaal op het menu staat en schuiven we onze benen onder de feesttafel.

Na de maaltijd ruimen we samen af, doen we de afwas en drinken we samen nog een kopje thee (misschien wel met een bonustoetje) om de avond af te sluiten.

Max. 7 personen
- gratis -

voorgerechten
bottom of page