RECEPT: amandel-chocolade-chiapudding


Recept voor 2p (als ontbijt) of 4p (als dessert)

[ingrediënten]

#handjevol amandelen

#2el rauwe cacao

#6 dadels

#1/2tl vanillepoeder

#450ml water


#6el chiazaadjes


#2el cacaonibs

#6el kokosmelk



[howto]

Amandelen, cacao, dadels, vanille & water mixen in de blender.


Uitgieten in een bokaal en chiazaadjes toevoegen.

Dekseltje erop, 1 minuutje goed schudden en enkele uren laten opstijven in de koelkast.


Verdelen in kommetjes of glaasjes.

Cacaonibs & kokosmelk toevoegen ... en smullen maar!




recepten
archief
sociale media
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon

Lochterdijk 6

3910 Pelt

TANJA VAN BEEK

mail@tanjavanbeek.be

+32 (0)11 941 088

© 2020 Tanja Van Beek - Rauw Leven

[privacyverklaring - disclaimer]