top of page

Bananenbrood met amandelmeel






Dit bananenbrood is glutenvrij en gezond zoet.


Waarschuwing: VERSLAVEND lekker! Zowel de smaak als de geur :)



[ingrediënten] # 2 cups amandelmeel

# 1tl bakpoeder

# 1tl vanillepoeder

# 2tl kaneel

# snufje zout


# 3 hele rijpe bananen

# 3 grote eieren

# 2el extra virgin kokosolie

# 2el ahornsiroop


[how to]

Oven voorverwarmen op 180°C.


Vet een cake- of broodvorm in en strooi daar fijngehakte nootjes of een beetje amandelmeel over. Of leg een bakpapier in je bakvorm. (zo doe ik het)


Meng alle droge ingrediënten.


Plet de bananen.

Klop de eieren op en voeg er de bananenpuree, kokosolie en ahornsiroop aan toe.

Voeg dan geleidelijk de droge ingrediënten toe.


Giet het beslag in je bakvorm en bak ongeveer 45 minuten op 180°C.


Haal dan het bananenbrood voorzichtig uit de bakvorm en laat afkoelen op een koelrooster.


Stuur me zeker een foto als je dit bananenbrood ook maakt en laat me weten wat je ervan vindt ❤

コメント


recepten
archief
sociale media
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
bottom of page